Fenomeno NewHEADER

Επιλέξτε τον player

Elliniko Fenomeno Web Radio

logoellfenradio

Το Ελληνικό Φαινόμενο Webradio  εκπέμπει από την καρδιά της Μακεδονίας για όλο τον πλανήτη.Είναι κοντά σας 24 ώρες καθε μέρα με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στο ελληνικό λαικό τραγούδι από το σήμερα και το χθες.

Δημιουργός του είναι ο πολύ γνωστός δημοσιογράφος από Θεσσαλονίκη Νίκος Βάνης εδώ και χρόνια γνωστός για τις ραδιοφωνικές του εκπομπές σε διάφορα ραδιόφωνα της πόλης. Δύο ακόμα δημιουργήματά του το www.elliniko-fenomeno.gr η απόλυτη τηλεφημερίδα στο internet με καθημερινή ενημέρωση για πολιτικά,κοινωνικά,αθλητικά,καλλιτεχνικά θέματα όπως επίσης και η δωρεάν εφημερίδα του δρόμου ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ NEWS που μπορείτε να βρείτε σε πολλά σημεία Θεσσαλονικης και Αθήνας.

Υπεύθυνος για πολλά θέματα του ραδιοφώνου ο Πέτρος Σωτηριάδης έμπειρος παραγωγός-δημοσιογράφος του χώρου που έχει περάσει από πολλά ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης.

Η νέα συνεργασία έκπληξη του Νίκου Βέρτη με τον Amir  που σαρώνει σε όλη την Ευρώπη.

zoidakis_mantinades_610

O άρχων της μαντινάδας Νίκος Ζωιδακης παρουσιάζει το νέο του (ήδη πλατινένιου δίσκο) με τίτλο «ΜΑΝΤΙΝΑΔΕΣ». Απο το τίτλο μας βάζει κατευθείαν στο νόημα ο αγαπητός καλλιτεχνής και είναι σίγουρο οτι αν είστε λάτρης του είδους θα απολαύσετε το τελευταίο δημιούργημα του Κρητικού λυράρη Νίκου Ζωιδάκη.

  Η νέα δουλειά περιέχει έξι τραγούδια σε μουσική του ίδιου του αγαπητού καλλιτέχνη και ένα σε μουσική του Νεκτάριου Κωστάκη.

Περισσότερα...

O αγαπημένος Νίκος Γεραλής επιστρέφει και μας ταξιδεύει με την νέα του επιτυχία στις "Στροφές", στους δρόμους, τα μονοπάτια της καρδίας και της αγάπης. Το νέο τραγούδι που είναι δημιουργία του ιδιού τόσο σε στίχους όσο και σε μουσική δε θα μπορούσε να είχε πιο στοχευμένο τίτλο καθώς το ύφος του σε ταξιδεύει από το πρώτο του άκουσμα. Άξιο αναφοράς αποτελεί ακόμα η συμμετοχή του Βασίλη Σαλέα και ό ήχος του μαγικού του κλαρίνου που έρχεται να δέσει με το μοντέρνα μονοπάτια του κομμάτιού. 

Ο Νίκος Γεραλής συνεχίζει για ακόμα μια χρονία με τεράστια επιτυχία να εμφανίζεται στο κρητικό εστιατόριο "Οι Γεύσεις του Διογένη", όπου η αγάπη του απλού κοινού και του καθημερινού κόσμου που του εμπιστεύεται την διασκέδαση του,  έχει συνεισφέρει σε ένα ακρως ζεστό και γεμάτο κέφι περιβάλλον το οπόιο συζητιέται σε όλη την Αθήνα.

Με ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι, που αναμένεται να γίνει το απόλυτο καλοκαιρινό hit, εγκαινιάζει ο Σταμάτης Γονίδης τη συνεργασία του με τη Walnut Entertainment.

Ο κορυφαίος λαϊκός τραγουδιστής συναντά τον παλιό του γνώριμο και διευθυντή της Walnut Entertainment, τον Μίλτο Καρατζά, με τον οποίο δημιούργησαν μαζί τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

«Ψηφίζω Αγάπη» είναι ο τίτλος του τραγουδιού, με το οποίο κάνει δυναμική επανεμφάνιση ο Σταμάτης Γονίδης και το οποίο αναμένεται να ακουστεί δυνατά.

Elliniko Fenomeno Add Widget!

Diogenis restaurant GIF

Vanis Gif

fenomeno only gif

psiropoylos-blog

anastasiadis

HLEKTROLOGIKA

Antamosi

Διαφήμιση

facebook-icon_96x96youtube-icon_96x96

banner_top_gold

Sub Menu


GIF BANNER

Σημειώσεις

Νέο site του

Elliniko Fenomeno...

Ποια είναι η γνώμη σας για το Ελληνικό Φαινόμενο Webradio?
 
Από που μάθατε το Elliniko Fenomeno Webradio?