Fenomeno NewHEADER

Επιλέξτε τον player

Elliniko Fenomeno Web Radio

 

Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του Live δίσκου που αγαπήθηκε απο την πρώτη στιγμή, ο Νίκος Βέρτης επιστρέφει με νέα δουλειά και ένα δυνατό κομμάτι το οποίο επισφραγίζει και το ξεκίνημα στην νέα μουσική στέγη, την Heaven.  

To ¨Όνειρο¨ αποτελεί  δημιουργία του ίδιου του καλλιτέχνη (μουσική) καθώς και του στιχουργού Γιώργου Τσοπάνη.

argiros_2014
Το τραγούδι «Εσένα Θέλω», σε μουσική Kυριάκο Παπαδόπουλο, στίχοι Ηλίας Φιλίππου ,που εσείς ξεχωρίσατε από την πρώτη κιόλας εβδομάδα κυκλοφορίας του ολοκαίνουριου album «Δεύτερη Φορά» το 3ο κατά σειρά single του νέου δίσκου του Κωνσταντίνου Αργυρού. Δείτε πατώντας κάτω το κλιπ του τραγουδιού!

Περισσότερα...

ionio_panepistimio_festival

Το Τμήμα Τεχνών Ήχου και Εικόνας (ΤΤΗΕ) και το Τμήμα Μουσικών Σπουδών (Εργαστήριο Ηλεκτροακουστικής Μουσικής Έρευνας και Εφαρμογών – ΕΡΗΜΕΕ) του Ιονίου Πανεπιστημίου ενώνουν και εφέτος τις δυνάμεις τους για την από κοινού διοργάνωση του 8ου κατά σειρά Φεστιβάλ Οπτικοακουστικών Τεχνών.

Η φετινή –επετειακή- διοργάνωση συμπίπτει με την συμπλήρωση των 10 ετών λειτουργίας του ΤΤΗΕ και του ΕΡΗΜΕΕ, καθώς επίσης και με την πρόσφατη δημιουργία της Σχολής Μουσικής και Οπτικοακουστικών Τεχνών του Ιονίου Πανεπιστημίου, υπό τη σκέπη της οποίας εντάσσονται τα δύο παραπάνω -καλλιτεχνικού προσανατολισμού- Τμήματα του Ιδρύματος.

Στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ περιλαμβάνεται, όπως κάθε χρόνο, ένα μεγάλο εύρος καλλιτεχνικών, εκπαιδευτικών και επιστημονικών δράσεων, μέσα από τις οποίες παρέχεται η δυνατότητα στους φοιτητές των δύο Τμημάτων να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους, ενώ συγχρόνως αναδεικνύονται συνολικά και τα αποτελέσματα της εκπαιδευτικής και ερευνητικής δραστηριότητας των δύο Τμημάτων στον χώρο των σύγχρονων τεχνών του ήχου και της εικόνας.

Παράλληλα, συνεχίζοντας το περσινό άκρως επιτυχημένο εγχείρημα, το διήμερο 16 – 17 Μαΐου διοργανώνεται ανοιχτή επιστημονική διημερίδα με θέμα "Μεταμορφώσεις της Σωματικότητας: Τέχνη-Σώμα-Τεχνολογία".

Στο πρόγραμμα της διημερίδας εντάσσονται θεωρητικές εισηγήσεις και παρουσιάσεις δημιουργικού έργου, στοχεύοντας στην ενίσχυση του διεθνούς διεπιστημονικού διαλόγου γύρω από ζητήματα που σχετίζονται με τη συνεχή επέκταση των σωματικών δυνατοτήτων του ανθρώπου και τις πολύπλευρες επιπτώσεις τους στην ερμηνεία του σώματος.

Το συνολικό πλέγμα των καλλιτεχνικών και επιστημονικών δράσεων του Φεστιβάλ συμπληρώνεται από παρουσιάσεις διαδραστικών ψηφιακών οπτικοακουστικών έργων/εγκαταστάσεων και συναυλίες ηλεκτρονικής μουσικής καλλιτεχνών που προέρχονται από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Παράλληλα, τη φετινή χρονιά, οι απόφοιτοι του ΤΤΗΕ δίνουν δυναμικό παρόν, ενισχύοντας τον επετειακό χαρακτήρα του Φεστιβάλ, διοργανώνοντας εξειδικευμένα θεματικά workshops και ενημερωτικές εκδηλώσεις για τις προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης και αποκατάστασης.

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από 14 έως 18 Μαΐου 2014 στην Κέρκυρα.

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

Επισκεφθείτε τον Δικτυακό τόπο του φεστιβάλ για περισσότερες πληροφορίες και για το ακριβή πρόγραμμα του: http://avarts.ionio.gr/festival/

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

Η αγαπημένη μας "αλήτισσα" καλλιτέχνης Φανή Δρακοπούλου μίλησε στο καλύτερο διαδικτυακό ραδιόφωνο Elliniko Fenomeno και τον Νίκο Βάνη για πολλά και ενδιαφέρον θέματα μεταξύ άλλων τις εμφανίσεις της στην Θεσσαλονίκη, τα επαγγελματικά της σχέδια κ.α.

Aκούστε όλη την συνέντευξη μέσω του επίσημου καναλιού του Elliniko Fenomeno στο Youtube.

 

Ο αγαπημένος Κρητικός καλλιτέχνης βρέθηκε στο στούντιο του καλύτερου διαδικτυακού ραδιοφώνου για άκρως μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον Νίκο Βάνη. 
Ακούστε την τώρα ολόκληρη μέσω του επίσημου καναλιού του Elliniko Fenomeno στο Youtube επάνω στον σύνδεσμο που σας παραθέτουμε

Elliniko Fenomeno Add Widget!

Diogenis restaurant GIF

Vanis Gif

fenomeno only gif

psiropoylos-blog

anastasiadis

HLEKTROLOGIKA

Antamosi

toolbar powered by Conduit

facebook-icon_96x96youtube-icon_96x96

banner_top_gold

Sub Menu


GIF BANNER

Σημειώσεις

Νέο site του

Elliniko Fenomeno...

Ποια είναι η γνώμη σας για το Ελληνικό Φαινόμενο Webradio?
 
Από που μάθατε το Elliniko Fenomeno Webradio?